УЧАСТЬ У НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОМУ СЕМІНАРІ ПРАЦІВНИКІВ ПРОКУРАТУРИ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

23 травня 2019 року у приміщенні прокуратури Черкаської області пройшов науково-методичний семінар на тему: «Проблемні питання взаємодії прокурора як сторони кримінального провадження з установами судових експертиз у межах розумних строків досудового розслідування».

Для роботи в семінарі були запрошені представники Генеральної прокуратури України, Національної академії прокуратури України, експертних установ Міністерства юстиції та Міністерства внутрішніх справ, органів поліції, керівників структурних підрозділів і прокурорів прокуратури області, керівників місцевих прокуратур, їхніх заступників та прокурорів місцевих прокуратур, на яких покладено обов’язок здійснювати повноваження прокурорів у кримінальних провадженнях у формі процесуального керівництва.

УЧАСТЬ У НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОМУ СЕМІНАРІ ПРАЦІВНИКІВ ПРОКУРАТУРИ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

До участі в семінарі від Черкаського НДЕКЦ МВС був запрошений заступник завідувача відділу криміналістичних видів досліджень Черкаського НДЕКЦ МВС України Кожевніков Валерій Вікторович, який виступив із доповіддю «Особливості призначення та проведення судових експертиз у підрозділах Експертної служби МВС України».

УЧАСТЬ У НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОМУ СЕМІНАРІ ПРАЦІВНИКІВ ПРОКУРАТУРИ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Під час проведення семінару розглядалось ряд проблемних питань призначення експертиз за різними напрямками досліджень та шляхи їх вирішення.

Наприкінці семінару керівництвом прокуратури області була висловлена подяка запрошеним учасникам за активну участь у проведенні семінару та змістовні доповіді.

2019.05.24
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter