Лекція в Черкаському комерційному технікумі

Черкаський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України у рамках «Тижня безпеки дорожнього руху» провів лекцію студентам Черкаського комерційного технікуму, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю підлітків та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

10 травня 2019 року Черкаський комерційний технікум запросив старшого судового експерта сектору автотехнічних досліджень відділу автотехнічних досліджень та криміналістичного дослідження транспортних засобів Черкаського НДЕКЦ МВС України Ромашка Сергія Володимировича для проведення заходу.

У ході лекції на тему «Правила для пішоходів. Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів. Безпека дорожнього руху – це життя!» він розповів про основні причини автопригод та звернув увагу на особливості руху пішоходів у темну пору доби, наголосивши на важливість використання світловідбиваючих елементів. Звертаючись до студентів, експерт закликав їх завжди дотримуватися правил дорожнього руху та показувати приклад іншим учасникам дорожнього руху.

Лекція проходила у формі діалогу та моделювання ситуацій, тому студенти із захопленням слухали розповідь фахівця та ставили багато питань, на які отримували розгорнуті відповіді.

Лекція в Черкаському комерційному технікумі
Лекція в Черкаському комерційному технікумі
2019.05.11
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter