Наукова зустріч з приводу Всеукраїнської наукової конференції з міжнародною участю

08.05.2019 в приміщенні Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького завідувачем сектору біологічних досліджень та обліку Черкаського НДЕКЦ МВС України Мосіюк К.В. та судовим експертом цього ж сектору Карасьовою О.А. разом з доцентом кафедри клітинної біології та методики викладання біологічних дисциплін ННІ природничих та аграрних наук ЧНУ імені Богдана Хмельницького Соколенком Вадимом Леонідовичем проведено наукову зустріч з приводу Всеукраїнської наукової конференції з міжнародною участю на тему «Актуальні питання біології та медицини», що відбудеться 30-31 травня 2019 року.

В конференції візьмуть участь представники Міністерства освіти і науки України, Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», Управління охорони здоров’я Черкаської облдержадміністрації, Комунального некомерційного підприємства «Черкаський обласний онкологічний диспансер Черкаської обласної ради», Centre for Haemato-Oncology, Barts Cencer Institute, Queen Mary University, London, UK, Warszawski Uniwersytet Medyczny, Warsaw, Poland та інших.

На науковій зустрічі розглядалися основні питання, що пропонуються для обговорення, проводилося погодження тематики доповідей, уточнення порядку реєстрації та умов подання матеріалів для участі у конференції.

Дана зустріч є одним з важливих етапів підготовки до майбутніх заходів, а саме, участі у Всеукраїнській науковій конференції, розвитку партнерських зв’язків у галузі спільних прикладних досліджень у напрямах, що становлять взаємний інтерес та апробації їх основних результатів на наукових семінарах, конференціях.

Наукова зустріч з приводу Всеукраїнської  наукової конференції з міжнародною участю
Наукова зустріч з приводу Всеукраїнської  наукової конференції з міжнародною участю
2019.05.10
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter