Участь працівників Черкаського НДЕКЦ у семінарі «З пожежної безпеки та охорони праці»

21 березня 2019 року заступником директора Черкаського НДЕКЦ Бандурою С.І. та провідним фахівцем з охорони праці Черкаського НДЕКЦ Юрченковим М.І. на запрошення Департаменту регіонального розвитку Черкаської облдержадміністрації та профспілки «Солідарність» взято участь в семінарі, на якому обговорювалися питання пожежної та техногенної безпеки а також питання охорони праці на підприємствах.

Участь працівників Черкаського НДЕКЦ у семінарі «З пожежної безпеки та охорони праці»

В роботі семінару приймали участь співробітники ДСНС та працівники Управління Держпраці в Черкаській області.

Під час зустрічі з рятувальниками обговорили питання взаємодії пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту а також поліпшення умов праці на підприємствах. Зокрема присутнім було доведено та детально роз’яснено порядок проведення планових та позапланових перевірок дотримання законодавства у сфері цивільного захисту. Не менш важливим стало обговорення питання пожежної та техногенної безпеки для об’єктів з масовим перебуванням людей одночасно (50 ч. і більше) та порядку проведення навчань з питань пожежно-технічного мінімуму, навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.

Працівники Управління Держпраці в Черкаській області ознайомили присутніх з чинними нормативно-правовими актами з охорони праці та висвітили основні зміни у законодавстві. Учасники семінару були проінформовані про вимоги Закону України «Про охорону праці» щодо організації і функціонування служби охорони праці. Також до учасників семінару було доведено порядок отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки.

Під кінець семінару доповідачі надали роз’яснення окремих норм законодавства та компетентні відповіді на запитання учасників семінару.

2019.03.26
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter