Участь у науково-практичному семінарі

В період з 30 жовтня по 01 листопада 2018 року начальник відділу вибухотехнічних та пожежотехнічних досліджень майор поліції Бруньов Олександр Олександрович та головний судовий експерт-вибухотехнік відділу вибухотехнічних та пожежотехнічних досліджень Кривокінь Сергій Анатолійович прийняли участь у науково-практичному семінарі на тему «Сучасний стан, проблематика та перспективи розвитку вибухотехнічної експертизи», яка проходила на базі медично-реабілітаційного центру Пуща Водиця МВС України.

Участь у науково-практичному семінарі

Тематика семінару була присвячена актуалізації питань науково-методичного характеру, які створюють протиріччя при виконанні судових вибухотехнічних експертиз і потребують першочергового вирішення. Проводилось обговорення шляхів, в яких необхідно розвивати напрям вибухотехнічної експертизи.

Участь у науково-практичному семінарі

В ході семінару було проведено обмін досвідом та обговорення практичних ситуацій, які виникають під час проведення судової вибухотехнічної експертизи.

Участь у науково-практичному семінарі

Під час семінару головний судовий експерт-вибухотехнік відділу вибухотехнічних та пожежотехнічних досліджень Кривокінь Сергій Анатолійович виступив з доповіддю на тему «Проблематика отримання решток вибухових пристроїв після їх підриву на місці виявлення та/або вилучення інспекторами вибухотехнічних відділів ГУНП областей, і документів, що їх супроводжують. Алгоритми проведення вибухово-технічних експертиз по даній категорії об’єктів дослідження». Дана доповідь була сприйнята присутніми актуальною при вирішенні сучасних проблем при проведенні судових вибухотехнічних експертиз.

2018.11.05
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter