УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

10 – 11 жовтня 1018 року в м. Харків пройшла міжнародна науково-практична конференція «Актуальні питання судової експертизи та криміналістики», присвячена 95-річчю створення Харківського науково-дослідного інституту судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса.

У конференції взяли участь представники судово-експертних установ Міністерства юстиції України та Міністерства внутрішніх справ України, судово-експертних установ зарубіжних країн.

УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

Перший день конференції проходив у навчально-бібліотечному комплексі Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Виступи та повідомлення другого дня конференції проходили безпосередньо в Харківському науково-дослідному інституті судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса. Учасникам конференції була надана можливість ознайомитись із експонатами кабінету-музею М.С. Бокаріуса та лабораторіями інституту.

У конференції взяв участь і представник від Черкаського НДЕКЦ МВС – заступник завідувача відділу криміналістичних видів досліджень Кожевніков Валерій Вікторович, виступ якого на тему «Щодо неналежного оформлення виявленої слідової інформації на місці злочину» включений у програму та ввійшов до збірника матеріалів міжнародної науково-практичної конференції.

УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ
2018.10.14
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter