В Черкаському сервісному центрі МВС виявлено VOLKSWAGEN POLO з перебитим номером кузова та ВАЗ, що перебував у розшуку

Чергові випадки незаконної експлуатації транспортних засобів виявлені в сервісному центрі МВС Черкас.

В останній робочий день червня до ТСЦ 7141 із заявою про перереєстрацію придбаного транспортного засобу марки «Volkswagen Рolo» звернувся житель Канева. Перевіряючи надані документи на ТЗ та звіряючи номера агрегатів, працівниками ТСЦ та співробітниками експертної служби було встановлено, що позначення на панелі з номером кузова піддавалися зміні.

В Черкаському сервісному центрі МВС виявлено VOLKSWAGEN POLO з перебитим номером кузова та ВАЗ, що перебував у розшуку

Про дану подію було повідомлено чергову частину Черкаського відділу поліції, для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Подібна доля чекала і на власника ВАЗ 21114, мешканця обласного центру, який також звернувся до сервісного центру для перереєстрації свого автомобіля.

При звірці наданих документів із записами в реєстраційних базах даних, працівниками сервісного центру спільно з фахівцем експертної служби МВС було встановлено, що даний автомобіль перебуває в розшуку, з ініціативи державної виконавчої служби міста Черкаси.

За цим фактом працівниками ТСЦ було також викликано слідчо-оперативну групу відділу поліції для подальшого розслідування.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter