УЧАСТЬ У НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ ФАХІВЦІВ ЕКСПЕРТНОЇ СЛУЖБИ МВС «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ СУДОВОЇ ТРАСОЛОГІЧНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ»

З 20.06.2018 по 22.06.2018 на базі Тернопільського НДЕКЦ МВС України відбувся науково-практичний семінар фахівців Експертної служби МВС за тематикою «Актуальні питання судової трасологічної експертизи».

УЧАСТЬ У НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ ФАХІВЦІВ ЕКСПЕРТНОЇ СЛУЖБИ МВС «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ СУДОВОЇ ТРАСОЛОГІЧНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ»

Серед учасників семінару були завідувачі секторів та експерти-трасологи з обласних НДЕКЦ, у т.ч. завідувач сектору трасологічних видів досліджень та обліків відділу криміналістичних видів досліджень Черкаського НДЕКЦ МВС Герішенко В.В. та головний судовий експерт Модлий М.М.

Під час проведення семінару організаторами та учасниками проводився обмін досвідом проведення трасологічних експертиз, розглядались проблемні питання, які виникають під час виконання експертиз та шляхи їх вирішення.

Окремо розглядались особливості досліджень різного виду пломб, циліндрових механізмів замків та запірних пристроїв, досліджень слідів взуття та рукавичок, а також проблемні питання ведення трасологічних обліків.

2018.06.26
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter