Черкаський сервісний центр МВС виявив «проблемні» ВАЗ 2106 та мопед Honda

ВАЗ 2106 з перебитим номером двигуна та мопед Honda з двигуном що значиться в розшуку виявили в сервісному центрі МВС Черкас.

Працівниками сервісного центру МВС Черкас в черговий раз були встановлені факти кустарного знищення номера двигуна його власником та виявлено силовий агрегат, що перебував в розшуку.

25 квітня до територіального сервісного центру МВС №7141, що в місті Черкаси звернулася місцева жителька для перереєстрації автомобіля марки ВАЗ 2106 в зв`язку з встановленням ГБО.

При перевірці наданих документів та звірці ідентифікаційних номерів агрегатів із записами в реєстраційних документах даного транспортного засобу, працівниками сервісного центру спільно з фахівцем експертної служби МВС було виявлено, що ідентифікаційний номер двигуна нанесений не в заводських умовах. Даний факт підтверджується висновком експертного дослідження. На місце події було викликано працівників поліції, які для подальшого розгляду справи доставили ВАЗ до відділку поліції.

Не пощастило цього дня і власниці мопеда HONDA, яка звернулася до сервісного центру для його реєстрації. При перевірці наданих документів, працівники центру МВС встановили, що двигун HONDA розшукується Кам’янським відділенням поліції. Надані документи та сам мопед передано працівникам поліції. По обох випадках проводиться подальша перевірка.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter