Стартували курси підвищення кваліфікації працівників Експертної служби МВС України

З метою поглиблення управлінських, фінансово-економічних, правових та загальнопрофільних знань як основи професійної компетентності, 18 квітня 2016 року стартували курси підвищення кваліфікації працівників Експертної служби МВС України. Розпочали навчання заступники директорів, заступники завідувачів відділів криміналістичних видів досліджень та помічники директорів з кадрового забезпечення науково-дослідних експертно-криміналістичних центрів МВС України.

Стартували курси підвищення кваліфікації працівників Експертної служби МВС України

На відкритті організаційних зборів, що відбувалися за участю ректора академії Володимира Чернєя, директора інституту післядипломної освіти НАВС Лариси Удалової, заступника директора ДНДЕКЦ МВС Костянтина Дубоноса та помічника директора ДНДЕКЦ МВС Віктора Чухрія, слухачам озвучили основні організаційні та освітні завдання.

Перед початком занять слухачам запропонували пройти вхідне тестування для визначення їх професійного рівня.

Відповідно до запланованої програми навчання працівники Експертної служби МВС завдяки досвідченому науково-педагогічному складу академії мають поглибити і вдосконалити свої знання у галузі криміналістики, судової експертизи, кримінального процесу та досудового розслідування.

Широкий спектр тематики занять охоплює актуальні проблеми, що стосуються судово-експертної, управлінської, інформаційної діяльності, кримінально-процесуального, адміністративного і трудового законодавства, особливостей упровадження системи управління відповідно до вимог ДСТУ ISO/IEC 17025 та ін.

Стартували курси підвищення кваліфікації працівників Експертної служби МВС України

Загалом упродовж поточного року заплановано підвищити кваліфікацію близько 2 тис. працівників Експертної служби МВС України. По завершенню навчання передбачено підсумковий контроль у формі комплексного іспиту або тестування для перевірки й оцінки рівня засвоєних знань.

ДНДЕКЦ МВС України

2016.06.06
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter