Автомобіль зі зміненим номером кузова вкотре виявлено під час первинної реєстрації ТЗ працівниками Черкаського НДЕКЦ МВС

Кваліфіковану перевірку транспортного засобу та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу здійснюють судові експерти Черкаського НДЕКЦ МВС, що співпрацюють з сервісними центрами МВС в Черкаській області. Неодноразово, завдяки їх високій професійній підготовці, було виявлено автомобілі з підробленими номерами агрегатів.

Автомобіль зі зміненим номером кузова вкотре виявлено під час первинної реєстрації ТЗ працівниками Черкаського НДЕКЦ МВС

Черговим прикладом стала первинна реєстрація автомобіля марки Ford Focus. 18.10.2024р. громадянин Н. звернувся до експертів в Територіальному сервісному центрі МВС № 7144, що в місті Корсунь-Шевченківський для проходження експертного дослідження транспортного засобу. Під час детального дослідження судовим експертом відділу криміналістичного дослідження та дублювання ідентифікаційних номерів транспортних засобів Черкаського НДЕКЦ МВС в м. Корсунь-Шевченківський було встановлено, що номер кузова автомобіля Ford Focus змінений шляхом вварювання. Про встановлення вказаних невідповідностей судовим експертом Черкаського НДЕКЦ МВС було повідомлено черговому відділення поліції Корсунь -Шевченківського РУП ГУНП в Черкаській області.

В процесі проведення дослідження експерт повністю перевірить транспортний засіб щодо всіх можливих варіантів кримінальної зміни ідентифікаційних номерів, після чого видає висновок експертного дослідження, скріплений печаткою та власним підписом, за відповідність і законність якого він несе персональну відповідальність.

Тому, радимо Вам, якщо бажаєте купити транспортний засіб без кримінального минулого звертайтесь до кваліфікованих фахівців Черкаського НДЕКЦ МВС, які щоденно досліджують транспортні засоби і реєстраційні документи, що їх супроводжують, в пунктах експертних досліджень транспортних засобів.

На Черкащині є п’ять підрозділів експертної служби у містах: Черкаси , Умань, Золотоноша, Звенигородка, Корсунь-Шевченківський.

Графік роботи: в м. Черкаси з понеділка до п’ятниці – з 08.00 до 17.00, субота – з 08.00 до 15.45. Неділя – вихідний.

У містах: Умань, Золотоноша, Корсунь-Шевченківський, Звенигородка графік роботи: з вівторка до п’ятниці – з 08.00 до 17.00, субота – з 08.00 до 15.45. Неділя, понеділок – вихідні.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Ваше ім'я Ваш e-mail
Код безпеки
Включите эту картинку для отображения кода безопасности