Будьте обережними купуючи транспортні засоби!

В черговий раз судовим експертом відділу криміналістичного дослідження та дублювання ідентифікаційних номерів транспортних засобів Черкаського НДЕКЦ МВС під час дослідження транспортного засобу на території оглядового експертного майданчика по вул. Лесі Українки, 21 в м. Черкаси при територіальному сервісному центрі МВС №7141, був виявлений причіп ПМЗ 8131 з встановленою невідповідністю з вимогами заводу виробника.

Будьте обережними купуючи транспортні засоби!

Проведеним дослідженням була встановлена розбіжність, що вказує на те, що ідентифікаційна табличка з ідентифікаційним номером від’єднувалась та в подальшому підлягала перезакріпленню, що є порушенням статті 290 кримінального кодексу України.

Про встановлення вказаних невідповідностей експертом Черкаського НДЕКЦ МВС було повідомлено керівництво Територіального сервісного центру та відповідно, повідомлено про подію черговому відділення поліції Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області для подальшого з’ясування обставин.

В Черкаському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС України, що приймають участь в реєстрації ТЗ з сервісними центрами МВС в Черкаській області, Ви маєте змогу отримати відповіді на основні питання, що має знати покупець при купівлі транспортного засобу:

  • Чи змінювались ідентифікаційні номери ТЗ (кузова, рами, двигуна)
  • Встановлення об’єму двигуна
  • Встановлення року виготовлення ТЗ
  • Встановлення ринкової вартості ТЗ
  • Встановлення справжності реєстраційних документів (свідоцтв про реєстрацію ТЗ)
  • Дублювання ідентифікаційних номерів ТЗ

В процесі проведення дослідження експерт повністю перевірить транспортний засіб щодо всіх можливих варіантів кримінальної зміни ідентифікаційних номерів, після чого видасть висновок експертного дослідження, скріплений печаткою та власним підписом, за відповідність і законність якого він несе персональну відповідальність.

Пам’ятайте, що тільки звернувшись до кваліфікованих фахівців Ви можете себе убезпечити від покупки транспортного засобу з кримінальним минулим, а також те, що його покупка вимагає чималих фінансових витрат, тому потрібно вести себе розмірено і не поспішати з придбанням вподобаного транспортного засобу.

На Черкащині є п’ять підрозділів Експертної служби у містах:

Черкаси , Умань, Золотоноша, Звенигородка, Корсунь-Шевченківський.

Графік роботи: в м. Черкаси з понеділка до п’ятниці – з 08.00 до 17.00, субота – з 08.00 до 15.45. Неділя – вихідний.

У містах: Умань, Золотоноша, Корсунь-Шевченківський, Звенигородка графік роботи: з вівторка до п’ятниці – з 08.00 до 17.00, субота – з 08.00 до 15.45. Неділя, понеділок – вихідні.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Ваше ім'я Ваш e-mail
Код безпеки
Включите эту картинку для отображения кода безопасности