Увага! Знову виявлено підроблений автомобіль експертами Черкаського НДЕКЦ МВС

08.10.2024 в ході проведення експертного дослідження автомобіля марки Mitsubishi Spase Wagon (за заявою громадянина Н.), судовим експертом відділу криміналістичного дослідження та дублювання ідентифікаційних номерів транспортних засобів Черкаського НДЕКЦ МВС в м. Золотоноша, що закріплений за ТСЦ №7145, було встановлено факт зміни номера кузова та кримінальні зміни ідентифікаційної таблички, які не відповідають властивостям заводу виробнику даної марки та моделі транспортного засобу.

Увага! Знову виявлено підроблений автомобіль експертами Черкаського НДЕКЦ МВС

Про дану подію експертом було повідомлено черговому відділення поліції Золотоніського РУП ГУНП в Черкаській області, а автомобіль в подальшому було вилучено для перевірки на спеціальний майданчик тимчасового утримання.

Тому, хочемо зауважити, що придбання автомобілів на авторинках, або через інтернет-ресурси без проведення експертного дослідження справжності ідентифікаційних номерів та реєстраційних документів може бути ризикованим.

Щоб цього уникнути, рекомендуємо перед здійсненням процедури купівлі–продажу автомобіля звертатись до кваліфікованої перевірки транспортного засобу та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, яку здійснюють судові експерти відділу криміналістичного дослідження транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують Черкаського НДЕКЦ МВС.

На Черкащині до регіонального сервісного центру входять чотири підрозділи у містах: Черкаси , Умань, Золотоноша, Звенигородка.

Графік роботи: в м. Черкаси з понеділка до п’ятниці – з 08.00 до 17.00, субота – з 08.00 до 15.45. Неділя – вихідний.

У містах: Умань, Золотоноша, Звенигородка графік роботи: з вівторка до п’ятниці – з 08.00 до 17.00, субота – з 08.00 до 15.45. Неділя, понеділок – вихідні.

Більш детальна інформація на сайті Головного сервісного центру МВС України за посиланням.

Маємо надію, що дана інформація вплине на Ваше рішення при придбанні транспортного засобу. Будьте обачними!

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Ваше ім'я Ваш e-mail
Код безпеки
Включите эту картинку для отображения кода безопасности