Виявлено причеп зі знищеним номером рами (шасі)

25.05.2024 до судового експерта відділу криміналістичного дослідження та дублювання ідентифікаційних номерів транспортних засобів Черкаського НДЕКЦ МВС в м. Золотоноша, звернувся з заявою власник причепа марки ММЗ 81024 для проходження експертного дослідження з подальшої його перереєстрації. Під час проведення експертного дослідження судовим експертом було виявлено, що номер рами (шасі) був знищений в місці встановленим заводом виробником, а також перезакріплена ідентифікаційна табличка. Причеп було вилучено для подальшої перевірки на спеціальний майданчик тимчасового утримання.

Виявлено причеп зі знищеним номером рами (шасі)

В Черкаському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС України, що співпрацюють з сервісними центрами МВС в Черкаській області, Ви маєте змогу отримати відповіді на основні питання, що мають значення при купівлі транспортного засобу:

  • Дослідження ідентифікаційних номерів агрегатів ТЗ (кузова, рами, двигуна)
  • Встановлення об’єму двигуна
  • Встановлення року виготовлення ТЗ
  • Встановлення ринкової вартості ТЗ при укладанні договорів купівлі-продажу ТЗ
  • Встановлення справжності реєстраційних документів (свідоцтв про реєстрацію ТЗ).

Ви можете себе убезпечити від покупки транспортного засобу з кримінальним минулим, звернувшись до кваліфікованих фахівців – це збереже ваші кошти.

На Черкащині до регіонального сервісного центру входять п’ять підрозділів у містах: Черкаси , Умань, Золотоноша, Звенигородка і Корсунь-Шевченківський.

Графік роботи: в м. Черкаси з понеділка до п’ятниці – з 08.00 до 17.00, субота – з 08.00 до 15.45. Неділя – вихідний.

У містах: Умань, Золотоноша, Звенигородка і Корсунь-Шевченківський графік роботи: з вівторка до п’ятниці – з 08.00 до 17.00, субота – з 08.00 до 15.45. Неділя, понеділок – вихідні.

Більш детальна інформація на сайті Головного сервісного центру МВС України за посиланням.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter