Експерти Черкаського НДЕКЦ МВС знов виявили автомобіль з підробленим свідоцтвом про реєстрацію транспортного засобу

Кваліфіковану перевірку транспортного засобу та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу здійснюють судові експерти Черкаського НДЕКЦ МВС, що співпрацюють з сервісними центрами МВС в Черкаській області. Неодноразово, завдяки їх високій професійній підготовці, було виявлено бланки документів свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, що не відповідають бланкам, які знаходяться в офіційному обігу, а відповідно є незаконними, та автомобілі з підробленими номерами агрегатів.

Черговим прикладом стала перереєстрація автомобіля марки КАМАЗ 55102 в Територіальному сервісному центрі МВС № 7145, що в місті Золотоноша. Під час проведення експертного дослідження судовим експертом відділу криміналістичного дослідження та дублювання ідентифікаційних номерів транспортних засобів Черкаського НДЕКЦ МВС в м. Золотоноша було встановлено, що бланк документа "Свідоцтво про реєстрацію ТЗ", не відповідає бланкам, які є в офіційному обігу. Виготовлений за допомогою струнного принтера.

Про встановлення вказаної невідповідності судовим експертом було повідомлено до Територіального сервісного центру та відповідно, повідомлено про подію черговому відділення поліції Золотоніського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області.

Не останньою причиною сприяння даної ситуації є халатне відношення громадян до перевірки транспортних засобів при його придбанні та перереєстрації. Мета такого огляду – звірення ідентифікаційних номерів і перевірка реєстраційних документів, визначення їх достовірності, за результатом чого власник авто отримує висновок експертного дослідження.

Експерти Черкаського НДЕКЦ МВС знов виявили автомобіль з підробленим свідоцтвом про реєстрацію транспортного засобу

Маємо надію, що дана інформація вплине на Ваше рішення при придбанні транспортного засобу.

У разі звернення до експертів Ви отримаєте відповіді на основні питання, що мають значення при купівлі автомобіля, а саме:

Довідка:

  • чи не змінювалися ідентифікаційні номери агрегатів ТЗ (кузова, рами, двигуна);
  • який об’єм двигуна;
  • яка фактична дата виготовлення автомобіля і чи дійсно він не омолоджений із метою підвищення його комерційної привабливості при продажу;
  • встановлення ринкової вартості транспортного засобу;
  • встановлення справжності реєстраційних документів (свідоцтва про реєстрацію ТЗ).

На Черкащині до регіонального сервісного центру входять п’ять підрозділів у містах: Черкаси , Умань, Золотоноша, Звенигородка і Корсунь-Шевченківський.

Графік роботи: в м. Черкаси з понеділка до п’ятниці – з 08.00 до 17.00, субота – з 08.00 до 15.45. Неділя – вихідний.

У містах: Умань, Золотоноша, Звенигородка і Корсунь-Шевченківський графік роботи: з вівторка до п’ятниці – з 08.00 до 17.00, субота – з 08.00 до 15.45.
Неділя, понеділок – вихідні.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter