Вилучено автомобіль з підробленим свідоцтвом про реєстрацію

20.02.2024 під час дослідження автомобіля марки OPEL FRONTERA судовим експертом відділу криміналістичного дослідження та дублювання ідентифікаційних номерів транспортних засобів Черкаського НДЕКЦ МВС в м. Золотоноша, що закріплений за ТСЦ №7145, було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу є підробленим, а також номер рами (шасі) не відповідає обліковим даним.

Про встановлення вказаних невідповідностей експертом Черкаського НДЕКЦ МВС в м. Золотоноша було повідомлено керівництво Територіального сервісного центру та відповідно, повідомлено про подію черговому відділення поліції Золотоніського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області.

Вилучено автомобіль з підробленим свідоцтвом про реєстрацію

Слідкуючи за даною статистикою виявлених незаконних транспортних засобів, ми постійно нагадуємо, що найкраще рішення перед купівлею автомобіля – звернутися до експертів Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, що співпрацюють з сервісними центрами МВС в Черкаській області. У разі звернення до експертів Ви отримаєте відповіді на основні питання, що мають значення при купівлі автомобіля, а саме:

Довідка

  • чи не змінювалися ідентифікаційні номери агрегатів ТЗ (кузова, рами, двигуна);
  • який об’єм двигуна;
  • яка фактична дата виготовлення автомобіля і чи дійсно він не омолоджений із метою підвищення його комерційної привабливості при продажу;
  • встановлення ринкової вартості транспортного засобу;
  • встановлення справжності реєстраційних документів (свідоцтв про реєстрацію ТЗ).

На Черкащині до регіонального сервісного центру входять п’ять підрозділів у містах: Черкаси , Умань, Золотоноша, Звенигородка і Корсунь-Шевченківський.

Графік роботи: в м. Черкаси з понеділка до п’ятниці – з 08.00 до 17.00, субота – з 08.00 до 15.45. Неділя – вихідний.

У містах: Умань, Золотоноша, Звенигородка і Корсунь-Шевченківський графік роботи: з вівторка до п’ятниці – з 08.00 до 17.00, субота – з 08.00 до 15.45. Неділя, понеділок – вихідні.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter