До уваги громадян - власників зброї!

Звертаємо вашу увагу, що в Україні впроваджено Єдиний реєстр зброї, що передбачено наказом МВС України від 19.09.2022 року №590 «Про внесення змін до наказу МВС України від 21 серпня 1998 року № 622». Оскільки реєстр передбачає окрім контрольного відстрілу зброї та огляду її технічного стану проведення фотографування та вимірювання зброї, що потребує працівникам Черкаського НДЕКЦ МВС більше часу для внесення необхідної інформації до ЄРЗ та оформлення довідки про відстріл.

В звязку з цим відстріл зброї та видача довідок здійснюється за наступним графіком:

  • прийняття заяв та відстріл зброї – з понеділка по п’ятницю – з 9:00 до 12:00;
  • видача довідок – з понеділка по п’ятницю – з 15:00 до 17:00.

Також нагадуємо, що для проведення огляду технічного стану та відстрілу зброї при собі необхідно мати наступні документи:

  • Оригінал та копія документа, що посвідчує особу: паспорта громадянина України (1, 2 сторінки та прописка) або ID-картки чи закордонного паспорта.
  • Оригінал та копія РНОКПП.
  • Оригінал та копія дозволу на зброю (придбання зброї).

Вартість проведення контрольного відстрілу зброї та огляду її технічного стану визначається відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 26.10.2011 №1098

До уваги громадян - власників зброї!

Для більш детальної інформації щодо відстрілу зброї слід звернутися за консультацією до відділу криміналістичних видів досліджень Черкаського НДЕКЦ МВС за телефоном (0472) 317 333 або електронною поштою [email protected]

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter