Купуйте авто безпечно!!!

Повна перевірка автомобіля перед купівлею - комплекс заходів, що дозволяє оцінити реальні ризики і переваги перед придбанням автомобіля, бувшого у використанні. По кузову і двигуну можна перевірити авто на обмеження різного характеру, що дозволяють прояснити реальну картину. Якщо Ви цінуєте свій час і гроші, в таких ситуаціях не обійтися без допомоги експерта.

Випадки виявлення незаконного автомобіля, нажаль, трапляються досить часто. Лише за лютий 2023 року експерти Черкаського НДЕКЦ МВС виявили 3 транспортні засоби із підробними номерами агрегатів. Переконуючи Вас про обов’язкову перевірку транспортного засобу при придбанні, перш за все ми маємо на меті Вас убезпечити від можливого розчарування в подальшому та значних матеріальних затрат.

Купуйте авто безпечно!!!

Так до Територіального сервісного центру МВС України № 7143, що в місті Звенигородка, з заявою про реєстрацію автомобіля HYUNDAI PONY, звернувся громадянин В. Під час дослідження автомобіля та його реєстраційних документів судовими експертами сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують Черкаського НДЕКЦ МВС було встановлено вварювання частини номерної деталі з номером кузова. Про виявлення вказаних невідповідностей судовим експертом Черкаського НДЕКЦ МВС було повідомлено керівництво Територіального сервісного центру та, відповідно, повідомлено про подію чергового чергової частини Звенигородського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області. Автомобіль вилучено на майданчик тимчасового утримання для подальшої перевірки.

Маємо надію, що дана інформація вплине на Ваше рішення при придбанні транспортного засобу. Будьте обачними!

Що можна перевірити у сервісних центрах

При всих територіальних сервісних центрах Черкаської області працюють фахівці Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Вони проводять належну перевірку транспортних засобів і надають такі послуги:

  • Дослідження ідентифікаційних номерів агрегатів ТЗ (кузова, рами, двигуна)
  • Встановлення об’єму двигуна
  • Встановлення року виготовлення ТЗ
  • Встановлення ринкової вартості ТЗ при укладанні договорів купівлі-продажу ТЗ
  • Встановлення справжності реєстраційних документів (свідоцтв про реєстрацію ТЗ).

На Черкащині до регіонального сервісного центру входять п’ять підрозділів у містах Черкаси, Умань, Золотоноша, Звенигородка і Корсунь-Шевченківський. Графік роботи: з вівторка до п’ятниці – з 08.00 до 17.00, субота – з 08.00 до 15.45. Неділя, понеділок – вихідні.

Більш детальна інформація на сайті Головного сервісного центру МВС України за посиланням.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter