Виявлено причіп із фальсифікованим номером шасі

21.02.2023 до Територіального сервісного центру МВС України № 7144, що в місті Корсунь-Шевченківський, з заявою про перереєстрацію причепа «ПГМФ 8304-02», звернувся гр. М. Під час дослідження даного причепа судовим експертом сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують Черкаського НДЕКЦ МВС, було встановлено, що його номерна панель змінена, а номер шасі набитий не в умовах заводу виробника.

Виявлено причіп із фальсифікованим номером шасі

Про встановлення вказаних невідповідностей експертом Черкаського НДЕКЦ МВС було повідомлено керівництво Територіального сервісного центру та відповідно, повідомлено про подію черговому чергової частини Корсунь-Шевченківського відділу поліції ГУНП в Черкаській області. Працівники поліції, що входили до складу слідчо-оперативної групи, яка прибула на місце, вилучили даний причіп та доставили його на спеціальний майданчик тимчасового утримання для подальшого розслідування.

Пам’ятайте, що тільки звернувшись до кваліфікованих експертів, які знаходяться при сервісних центрах МВС Ви можете себе убезпечити від покупки транспортного засобу з кримінальним минулим. Також слід розуміти, оскільки придбання будь-якого транспортного засобу, навіть причепа, вимагає чималих фінансових витрат, потрібно вести себе помірковано і не приймати поспішних рішень.

Довідка

На Черкащині до регіонального сервісного центру входять п’ять підрозділів у містах Черкаси, Умань, Золотоноша, Звенигородка і Корсунь-Шевченківський. Графік роботи: з вівторка до п’ятниці – з 08.00 до 17.00, субота – з 08.00 до 15.45. Неділя, понеділок – вихідні.

Більш детальна інформація на сайті Головного сервісного центру МВС України за посиланням.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter