При черговому дослідженні виявлено автомобіль з підробним номером кузова

Шановні автовласники! Вкотре змушені наголосити на проблемі незаконних автомобілів. Нажаль, далеко не кожен потенційний покупець може собі дозволити придбати автомобіль з автосалону, убезпечуючи себе таким чином від будь-яких форс-мажорів. В такому разі в нагоді стає вторинний ринок автомобілів. Нині достатньо умільців, які недобросовісно заробляють кошти на довірливих чи маловідповідальних громадянах. Людина, яка купила автомобіль з підробленими номерами можливо й не винна, але розплатитися доведеться. Не пошкодуйте трішки часу та незначну суму для перевірки бажаного автомобіля та повертайтесь додому спокійні, впевнені та задоволені новим придбанням.

Єдиним розумним рішенням в питанні придбання потриманого автомобіля є його перереєстрація з обов’язковим дослідженням фахівцем Експертної служби МВС до проведення фінансових розрахунків з продавцем. Якщо ж продавець з різних причин настійливо відмовляє Вас від огляду автомобіля експертом та його перереєстрації, відмовтеся від такого авто, якою б привабливою не була ціна.

За 2022 рік експертами Черкаського НДЕКЦ МВС виявлено 32 транспортних засоби з підробними ідентифікаційними номерами агрегатів (кузова, рами, двигуна) і зрозуміло, що їх власники понесуть значні матеріальні витрати. Такі автомобілі в обов’язковому порядку вилучаються правоохоронними органами.

При черговому дослідженні виявлено автомобіль з підробним номером кузова

Останній із таких випадків стався 23.12.2022 - до Територіального сервісного центру МВС України № 7142, що в місті Умань, Черкаської області, з заявою про реєстрацію автомобіля VOLKSWAGEN TRANSPORTER звернувся громадянин М. Під час дослідження вказаного автомобіля судовими експертами сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують Черкаського НДЕКЦ МВС було встановлено, що номер кузова змінювався шляхом перебивання.

Звичайно, вирішувати саме Вам, однак ми рекомендуємо для убезпечення свого матеріального стану звертатися до фахівців Експертної служби МВС для проведення дослідження та отримання кваліфікованого висновку експерта і власної впевненості у законності автомобіля, який ви плануєте придбати.

Довідка

На Черкащині до регіонального сервісного центру входять п’ять підрозділів: у м. Черкасах, м. Умані, м. Золотоноші, м. Звенигородці і м. Корсуні-Шевченківському. Графік роботи: з вівторка до п’ятниці – з 08.00 до 17.00, субота – з 08.00 до 15.45. Неділя, понеділок – вихідні.

Більш детальна інформація на сайті Головного сервісного центру МВС України за посиланням.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter