Черкаський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України підтвердив акредитацію за міжнародним стандартом ДСТУ EN ISO/IEC 17025:2019

Черкаський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України підтвердив акредитацію за міжнародним стандартом ДСТУ EN ISO/IEC 17025:2019

На початку грудня 2022 року Національним агентством з акредитації України проведено ряд заходів щодо повторної акредитації Черкаського НДЕКЦ МВС за міжнародним стандартом ДСТУ EN ISO/IEC 17025:2019 «Загальні вимоги до компетентності випробувальних та калібрувальних лабораторій» за 4 раніше акредитованими напрямками, а саме: дослідження наркотичних засобів, психотропних речовин їх аналогів та прекурсорів, дослідження спиртовмісних сумішей, комплексне дослідження транспортних засобів, дослідження технічного стану транспортних засобів. За результатами аудиту буде видано атестат про акредитацію ще на 5 років.

Вперше наш Центр було акредитовано 04 лютого 2013 року.

На даний час Черкаський НДЕКЦ МВС України виконує експертизи за 21 видом судових експертиз, що включають у себе 45 видів експертних спеціальностей.

Наш Центр постійно працює над підвищенням власної системи управління якості. Наші спеціалісти кваліфіковані, постійно приймають участь в семінарах та конференціях в т.ч. і закордоном, отримують передовий досвід.

Завдяки акредитації наші експертизи визнаються в інших країнах світу, зокрема США.

За підтримки Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України ми маємо необхідну матеріально-технічну базу та кваліфікованих працівників для надання якісних послуг правоохоронцям і населенню та постійно працюємо над розширенням переліку послуг які надає Центр.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter