Вакансії за напрямками «Економічні дослідження» та «Товарознавчі дослідження»

Останнім часом виникли зміни в кримінальному процесуальному законодавстві стосовно проведення судових товарознавчих та судових економічних експертиз. Відповідно до нового законодавства вищевказані експертизи повинні проводитися виключно державними експертними установами. За таких обставин у Черкаському НДЕКЦ МВС України найближчим часом відкривається значна кількість вакансій за напрямками «Економічні дослідження» та «Товарознавчі дослідження».

Основними вимогами до кандидатів є: освітньо-кваліфікаційний рівень «спеціаліст» або «магістр», спеціальності «Економіка», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», тощо. Мінімальний стаж роботи за спеціальністю 2-3 роки.

Для формування справи кандидатам на посаду необхідно подати копії документів: паспорта, довідки про присвоєння ідентифікаційного коду платника податків (ідентифікаційного коду), диплому з додатками, попередньо надіславши резюме на електронну адресу Черкаського НДЕКЦ МВС України ([email protected]).

За більш детальною інформацією пропонуємо звертатися за номером телефону 0472 317-333, контактні особи – Бугайчук Олександр Іванович, Бандура Сергій Іванович.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter