Висока оцінка

02 грудня 2017 року у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбулося урочисте засідання, присвячене 15-ї річниці заснування спеціальності «Правознавство».

Висока оцінка

Працівники Черкаського НДЕКЦ МВС України на протязі тривалого часу співпрацюють з викладачами та науковими співробітниками університету. Завдяки такій співпраці, вийшла у світ не одна наукова стаття, проведено різноманітну кількість семінарів, конференцій, круглих столів, екскурсій, занять, відкритих дверей та інших наукових заходів.

На урочистості, як почесні гості, були присутні співробітники Черкаського НДЕКЦ: Сидоренко Л. О. - провідний фахівець з організації наукової роботи відділу забезпечення діяльності центру, бувший викладач навчально-наукового інституту економіки і права, який постійно співпрацює з викладацьким та студентським складом університету та Малимон В. Г., старший судовий експерт сектору економічних, товарознавчих досліджень та оціночної діяльності центру – перша випускниця, що здобула спеціальність «Правознавство».

Висока оцінка

Малимон В.Г. висловила подяку за набуття якісної юридичної освіти, що дозволила їй успішно здійснювати професійну діяльність в системі Експертної служби МВС України.

За багаторічну плідну співпрацю з Черкаським національним університетом імені Богдана Хмельницького в підготовці фахівців у галузі права, вагомий внесок у становлення і розвиток спеціальності та з нагоди 15-ї річниці заснування спеціальності «Правознавство», колектив Черкаського НДЕКЦ МВС України та Сидоренко Л.О. нагороджені подякою ректора ЧНУ імені Богдана Хмельницького - Черевка О.В.

Висока оцінка
2017.12.05
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter