Працівники НДЕКЦ взяли участь у семінарі «Пожежна безпека по-європейськи»

17 листопада 2017 року заступником директора центру – завідувачем відділу забезпечення діяльності Черкаського НДЕКЦ МВС України Бандурою С.І. взято участь у семінарі «Пожежна безпека по-європейськи», який проходив в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.

Працівники НДЕКЦ взяли участь у семінарі «Пожежна безпека по-європейськи»

Метою проведення заходу було обговорення задач та напрямків розвитку пожежної та виробничої автоматики щодо забезпечення протипожежного захисту та виробничої безпеки об’єктів різного призначення і різних форм власності, а також узагальнення знань у сфері захисту населення та матеріальних цінностей за допомогою автоматичних систем та засобів захисту, обговорення проблем, стану та перспектив їх розвитку.

Учасники семінару обмінялися досвідом у сфері цивільного захисту, пожежної безпеки та охорони праці, адже стан розробки та вдосконалення автоматичних систем захисту людей та матеріальних цінностей від пожеж тісно пов’язана з проблемою сталого розвитку людства та є інструментом формування в суспільстві нової культури безпеки, спрямованої передусім на запобігання катастроф будь-якого масштабу. Акцентувалася увага й на залежності безпеки життєдіяльності людини від безпеки електроустановок, зовнішніх факторів ризику, соціальних факторів безпеки і від рівня сформованості готовності самої людини до самозахисту.

Працівники НДЕКЦ взяли участь у семінарі «Пожежна безпека по-європейськи»

Також присутні розглянули нагальні проблеми сучасності, які формуються під впливом швидкоплинних змін і визначаються активізацією інтеграційних процесів на глобальному та регіональному рівнях, що спричиняє докорінний перегляд системи національної безпеки та політики євроатлантичного вибору України.

2017.11.22
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter