У Черкасах чоловік хотів продати автівку з темним минулим

До працівників територіального сервісного центру МВС №7141, що в місті Черкаси, звернувся місцевий житель. Він хотів перереєструвати по договору купівлі-продажу на нового власника автомобіля марки Opel Kadett. Про це повідомляє прес-служба РСЦ МВС в Черкаській області.

У Черкасах чоловік хотів продати автівку з темним минулим

Під час перевірки документів та ідентифікаційних номерів агрегатів із записами в реєстраційних документах працівниками сервісного центру, спільно з фахівцем експертної служби МВС було виявлено, що ідентифікаційний номер кузова має ознаки уварювання, кріплення типової дублюючої таблички не відповідає заводському, а комплектуючі деталі не відповідають року випуску.

За виявленим фактом було проінформовано працівників Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській області, для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Автовласників та тих, хто збирається придбати автомобіль попереджають про можливих шахраїв. Фахівці закликають громадян звертатися до сервісних центрів МВС та фахівців експертної служби МВС для огляду або експертного дослідження автомобіля. Адже особи, які продають вам транспортний засіб і знають про зміну ідентифікаційних номерів, ніколи не погодиться надати його на експертизу, щоб не бути викритим в правопорушенні.

2017.10.31
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter