У ЧДТУ святкували День Знань

1 вересня Черкаський державний технологічний університет радісно зустрічав численних гостей – партнерів, друзів, батьків своїх студентів, що завітали у цей урочистий день, аби поздоровити величезний колектив вишу із Днем знань.

У ЧДТУ святкували День Знань

Після виконання студентського гімну та внесення Державного прапора України і прапора Черкаського державного технологічного університету, усі присутні ушанували пам’ять героїв, полеглих у боротьбі за свободу України: героїв Небесної Сотні, борців за права і свободи людини під час Революції гідності, а також - солдатів і офіцерів Збройних сил, Державної прикордонної служби, Національної гвардії і Служби безпеки, які зі зброєю в руках відстоювали нашу батьківщину.

У ЧДТУ святкували День Знань

Як відомо, Черкаський державний технологічний університет десятиліттями упевнено підтверджує імідж стабільного університету, який випускає висококваліфікованих фахівців з інженерних, технологічних, кібернетичних, будівельних, екологічних, фінансово-економічних, лінгвістичних, туристичних та ІТ-спеціальностей. ЧДТУ плідно співпрацює з багатьма навчальними закладами та вітчизняними роботодавцями, Його партнерами є чимало організацій, закладів, установ та структур області. Відповідно до складеного договору про співпрацю університет тісно співпрацює з Черкаським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України.

У ЧДТУ святкували День Знань

Цьогоріч на навчання до Черкаського державного технологічного університету вступило 17 учасників АТО. Одним із студентів, що буде навчатися на факультеті електронних технологій за спеціальністю «Телекомунікації та радіотехніка» - учасник АТО, завідувач відділу досліджень у сфері інформаційних технологій Черкаського НДЕКЦ МВС України Обруч Юрій Юрійович. Виконуючий обов’язки ректора Черкаського державного технологічного університету Олег Григор разом з почесним гостем свята начальником Управління патрульної поліції у м. Черкаси Олександром Кокобою вручили залікові книжки цим справжнім патріотам своєї батьківщини, які довели справжню відданість Україні.

У ЧДТУ святкували День Знань

За традицією, цей день ознаменувався також колективним фото, що стало ще однією радісною подією нового навчального року для дружної родини Черкаського державного технологічного університету.

2017.09.05
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter