Чоловік придбав авто з підробленим свідоцтвом та «чужим» номерним знаком

Другого вересня до Уманського Територіального сервісного центру МВС 7142 звернувся 51-річний мешканець смт.Верхнячка Христинівського району Черкаської області з приводу перереєстрації автомобіля «SKODA FELICIA», який ним був придбаний на підставі довіреності.

Чоловік придбав авто з підробленим свідоцтвом та «чужим» номерним знаком

Під час перевірки відомостей про транспортний засіб за інформаційними базами даних МВС, адміністратором сервісного центру та фахівцем експертної служби НДЕКЦ з'ясувалося, що пред'явлене власником свідоцтво про реєстрацію ТЗ органами МВС не видавалося та має явні ознаки підробки, а номерний знак взагалі належить іншому автомобілю. В інформаційних базах органів внутрішніх справ цей автомобіль не зареєстрований, а інформація про його розмитнення відсутня.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Уманського відділу поліції ГУНП, яка задокументувала даний факт, вилучила автомобіль та фальшиві реєстраційні документи на нього на майданчик тимчасового утримання ТЗ. За даним фактом проводиться перевірка, - інформує прес-служба Сервісного центру.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter