Виявлені на місці злочину сліди вивели правоохоронців на крадіїв

В Корсунь-Шевченківському районі троє молодиків викрали з приміщення місцевого товариства промисловий зварювальний апарат. Сума збитків завданих підприємству перевищує шість тисяч гривень. Завдяки виявленим експертами слідам, зловмисників затримали за кілька годин.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського райвідділу міліції звернувся працівник одного із місцевих підприємств із заявою про крадіжку. Чоловік повідомив, що вночі з приміщення майстерні невідомі особи викрали промисловий зварювальний апарат. Проводячи огляд місця події, експерти виявили чимало слідів, які в подальшому вивели правоохоронців на крадіїв. В ході проведення слідчо-оперативних заходів, правоохоронці з’ясували, щодо крадіжки причетні двоє 19-річних та 23-річний місцеві жителі, на їх причетність вказувала зібрана працівниками міліції доказова база.

Викрадений зварюватьний апарат правоохоронці знайшли у їхньому гаражі в розібраному стані. Хлопці пояснили, що хотіли здати його на металобрухт, а отримані гроші використати на власні потреби.

За словами першого заступника начальника Корсунь-Шевченківського райвідділу міліції - начальника кримінальної міліції Руслана Воронецького, відносно молодиків відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
2015.04.17
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter